Folosim cookie-urile pentru o mai buna experienta in cadrul siteului. Navigand in continuare, accepti modul in care utilizam cookie-urile
Despre noi

Despre noi

Societatea S.C. PYF PRODUCTION S.R.L., cu sediul în Str. LuminiÅ£ei, Nr. 28, Craiova, Jud. DOLJ, È™i-a început activitatea în  anul 1994, având ca obiectiv de activitate confecÈ›ionarea de echipament de protecÈ›ie È™i de lucru cu un număr de 7 angajaÈ›i, în prezent acest număr ajungând la peste 30.

Activitatea de producÈ›ie se desfășoară de la înfiinÈ›area firmei È™i până în prezent, fără a avea întreruperi în activitate, capacitatea de producÈ›ie fiind de aproximativ 200 de costume de salopete clasice pe zi.

Din punct de vedere al colaborării cu partenerii de afacerii s-au lucrat È™i de lucrează doar pe bază de contracte sau comenzi ferme, obÈ›inute în urma participării la licitaÈ›ii de profil sau prin negocieri directe pe care le datorează în principal paginii de web de care dispune: www.pyfprod.ro .

Fluxul de producÈ›ie este organizat conform ROI È™i standardului ISO 9001/2008, firma dispunând de 450mp spaÈ›iu de producÈ›ie È™i depozitare propriu, utilajele din dotare fiind de ultimă generaÈ›ie în industria uÈ™oară. 

Pentru a menÈ›ine firma timp de 20 ani în activitate continuă, chiar pe primele locuri în topul firmelor a fost nevoie de multa perseverență, voință, dârzenie, onestitate, corectitudine, imparÈ›ialitate, în relaÈ›iile cu clienÈ›ii È™i pe o piață cu o concurență acerbă, de multe ori neloială, cât È™i în relaÈ›iile cu personalul angajat.

Produsele È™i serviciile oferite de către S.C. PYF PRODUCTION S.R.L. sunt în principal cele de confecÈ›ionare a echipamentelor de protecÈ›ie È™i de lucru din materiale textile. Aceste produse sunt foarte diversificate diferind în funcÈ›ie de dorinÈ›ele fiecărui client, putând să se execute aproape orice model se doreÈ™te.

Printre cele mai confecÈ›ionate produse enumerându-se salopete clasice È™i cu pieptar, halate, combinezoane, haine vătuite, veste vătuite, pantaloni vătuiÈ›i, uniforme de pază, hanorace etc.

Aceste produse sunt folosite în exclusivitate ca EL È™i EIP ele fiind executate în coordonata cu normele STAS în vigoare È™i sunt certificate de către INSEMEX PetroÈ™ani, firma deÈ›inând È™i certificat de management al calități ISO 9001/2008.         

În cazul produselor comercializate, achiziÈ›ionate de la diverÈ™i producători, fac parte produse precum bocanci de protecÈ›ie, mânuÈ™i, pelerine de ploaie etc.

Atât produsele confecÈ›ionate cat È™i cele comercializate sunt livrate la destinatar în funcÈ›ie de cantități cu mijloacele firmei de transport, prin curier rapid sau ridicate de către beneficiar.

PreÈ›urile de vânzare practicate de către firmă variază de la un beneficiar la altul în funcÈ›ie de cantitate, calitatea materialului È™i de preÈ›ul acestuia de cumpărare de la furnizorii de materii prime, precum È™i modalitatea încasării plaÈ›ii.

Produsele executate, corespund din punct de vedere al calității conform normelor, ele fiind ambalate în pungi, individual sau în seturi de către 5 sau 10 bucăți.

Dotarea cu tehnică modernă a dus la creșterea productivității cu 25%, intențiile fiind acelea de a creste permanent producția.

O altă realizare care pe parcurs și-a arătat importanta este certificarea ISO 9001/2008, pe care firma o deține din 2005.

Alinierea la normele europene nu a reprezentat o greutate ,deoarece firma S.C. PYF PRODUCTION S.R.L. le-a respectat încă de la început, iar o dată cu implementarea ISO adaptarea s-a făcut din mers. Firma este membra a Camerei de ComerÈ› È™i Industrie „Oltenia” din anul 1998 care a avut un rol important în informarea la timp cu tot ce a apărut nou în legislaÈ›ie, iar în perioada 2008-2012  prin reprezentantul său a făcut parte din Colegiului de Conducere al camerei. Firma este membră È™i în Consiliul Local al Întreprinderilor Mici È™i Mijlocii din Craiova, de unde de asemenea a avut informaÈ›ii legislative.

Din anul 2001 È™i până în anul 2012 firma s-a situat în Topul Firmelor  organizat de Camera de ComerÈ› È™i Industrie a judeÅ£ului Dolj, pe poziÈ›iile 1-3, iar în anii 2002 È™i 2006 managerul firmei a primit premiul „Femei manager cu rezultate deosebite” în cadrul Topului National al Firmelor Private.

Începând din anul 2009 È™i până în prezent, societatea a încheiat anual parteneriate de colaborare È™i susÈ›inere a Centrului Școlar Beethoven din Craiova, care pregăteÈ™te copii cu nevoi speciale pentru a fi absorbiÈ›i de către piaÈ›a muncii. Acestora li s-au oferit locuri de munca în firma È™i sprijin pentru integrarea lor în societate.

În ceea ce priveÈ™te relaÈ›iile cu clienÈ›ii, numărul acestora a crescut de la an la an, atât prin vânzări directe cât È™i prin reÈ›eaua de distribuitori cu care societatea are încheiate contracte de colaborare. Echipamentele de protecÈ›ie furnizate pot fi găsite în toate ramurile industriale.

Preocuparea permanenta constă în furnizarea de echipamente cât mai funcÈ›ionale, cu un designe cât mai plăcut È™i cu o rezistență în exploatare cât mai mare.

Pentru a reuÈ™i timp de peste 20 de ani să se menÈ›ină pe o piaÈ›a cu o concurență acerba, să ai în continuu desfacere pentru produselor realizate, nu înseamnă decât CALITATE-PRET-SERIOZITATE

Date firma:

SC PYF PRODUCTION SRL

RO 5468992

J16/704/1994

Sediul: Str. Luminiței, Nr. 28, Craiova

Adresa mail: contact@pyfprod.ro

                       info@pyfprod.ro

Telefon: 0724-875.238

               0722-970.181